25-01-07

Wat 'n dag

Gisteren ging ik op aanvraag van schattie spinazie met spek voor hem maken. Tijdens het koken viel echter de elektriciteit uit op kot en de zekeringenkast staat in iemand anders zijn kamer die hier natuurlijk niet was! Goed systeem! Dan maar ingezien dat wachten op de thuiskomst van die kerel nog lang kon duren en naar schattie gegaan. In de frigo stond nog tong in madeirasaus. Snel even de microgolf in en TING klaar. Wanneer schattie het eruit wil nemen blijkt het echter veel te heet voor zijn handjes en SMAK alles de grond op. Tsjonge... gelukkig stond er nog meer eten in de frigo :)

Ondertussen ben ik bezig met het werken aan mijn thesis. De bijhorende portie thesisstress overheerst dan ook te veel om me te realiseren dat ik echt wel drie weken naar thailand mag gaan. Het project waar ik naartoe trek is inderdaad ook te bekijken op dieren in nesten (waar ik het zelf ook voor de eerste keer zag). Misschien wil hun cameraploeg mij ook volgen tijdens mijn tripje en word ik nog beroemd HA! ;-)

15:57 Gepost door G* in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Met een goed gevulde maag gaat dat veel beter natuurlyk, die thesis. Moest de cameraploeg je volgen, laat dit dan even weten op je blog. 'k Zal dan zeker eens kijken.

Gepost door: Jolien | 25-01-07

De commentaren zijn gesloten.