26-07-06

It's getting hot in here...

Als G*ke thuis is, profiteert het thuisfront van haar goedheid. Gelukkig is de tijd van de lijstjes die je s'ochtends vindt met daarop "doe dit, doe dat" gedaan, maar af en toe worden er wel subtiele tips gegeven a la "ooooh dat zou toch dringend eens moeten gebeuren!" en de keukenkastjes uitkuisen horen steeds bij deze te gebeuren taken. Perfect weertje om niks te doen maar om te kuisen is het toch ietskes te warm  daarom maar dagelijks een kastje oprommelen in plaats van alles in zijn geheel. Voor de rest is de verveling langzaam aan in mijn dagdagelijkse bezigheden geslopen. Zo erg zelfs dat ik al dagelijks enkele bladzijden aan het lezen ben van de vakken waarvan ik in september examens ga meedoen. Geen tweede zit, maar aggregaatsvakken die ik tijdens het jaar er niet tussen geplaatst kreeg.

En nog even snel een kleine frustratie uiten: "IK WIL EEN AUTO!" 1 auto in gebruik door mama en papa tijdens de dag en tweede auto kapot dus ik kan nergens naartoe! Zelfs niet eens naar mijn schattie...

12:26 Gepost door G* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hééj Van mij wordt er thuis ook geprofiteerd hoor! ;) doeeiii**

Gepost door: Saraaah | 26-07-06

Ik kan ook geen dag gewoon thuis zijn zonder subtiele hints (strijken, wassen, afwas, kuisen, boodschappen,... noem maar op). Ach jah, ik zou dat ook verwachten als ik een hele dag ga werken en er zit iemand een hele dag thuis in mijn huis.

En de auto: zijn er geen alternatieven? Trein, fiets, brommertje, moto, step, lopen, wandelen,...?

Gepost door: Llleennn | 28-07-06

ah zie het zo alle afwasbeurten waar je tijdens het jaar aan ontsnapt...

Gepost door: Manlome | 30-07-06

Klusjes Hier moet ik iedere dag stofzuigen,
maar met die warmte vond ik het niet zo leuk meer.
Ik wens je alvast een leuke reis naar Rhodos.
Wij zijn er vorig jaar geweest.
De oude stad met de haven is zeker de moeite.
Wij zaten in het Rhodian Amathus Beach Hotel.
Misschien kom je het wel eens tegen?

Groetjes

Gepost door: emiel | 30-07-06

geen auto... en dus niet naar je schatje kunnen... dat is vreselijk, ik heb met je te doen... sparen dan maar voor die nieuwe auto hé!

Gepost door: MJ | 31-07-06

De commentaren zijn gesloten.