25-06-06

Teddybeer kidnapping lady

Bij deze het verslagje van de vrijgezellenavond:

eenmaal aangekomen op de camping in Averbode waar ons pastafestijn ging doorgaan kregen we onze outfits: zwarte zonnebril , zwarte hoed, zwarte das en roos tshirtje met daarop "teddybeer kidnapping lady". De toekomstige bruid arriveerde een tijdje later geblinddoekt in de auto en het moment dat ze de blinddoek af mocht doen was echt de moeite waard. Velen van de hoop waarond mezelf had ze namelijk helemaal niet verwacht!

Na het italiaanse eetfestijn: hapjes, pastas en tiramisu zijn we richting Knoet in Aarschot getrokken. Daar kregen we uiteraard veel beziens omwille van onze outfits en eigenlijk vond ik dat wel eens plezant!  De bruid kreeg daar verschillende opdrachten gaande van verdien van 3 jongens een 10/10 voor je verleidelijke danskunsten tot verkoop je string per opbod. Nadat ze de opdrachtjes opgelost had kreeg ze haar beloning: een schoendoos met daarin zomer sandalen en daaronder onder een hoop confetti ticketten voor een weekendje Mallorca. De bruid had namelijk de grote droom om daar haar vrijgezellenavond te vieren en dus trekken ze met z'n vieren nog een weekend daarheen. De verrassing was in combinatie met de alcohol een zeer ontroerend moment!  

Ondanks de planning vroeg te vertrekken zagen we pas rond 5u ons bedje na met z'n allen op de toog gedanst te hebben, het balkon onveilig gemaakt te hebben en zeer veel gelachen te hebben. Het was echt de moeite waard!

13:39 Gepost door G* | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HAllo WAuw leuk zeg een weekendje Mallorca julie zijn vast heel goed vriendinnen
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 25-06-06

De commentaren zijn gesloten.